Σελίδες

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Concealer Battle-Η μάχη των concealer!!

Πάντα είχα αδυναμία στα concealer και πἀντα έψαχνα να βρω το ιδανικότερο για μένα,ψάχνοντας και δοκιμάζοντας απο φθηνά μέχρι και αρκετά ακριβά ..Θα σας παρουσιάσω λοιπόν όσα έχω δοκιμάσει ως τώρα μήπως σας βοηθήσω να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς,γιατι γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να βρείς το κατάλληλο απο όλες τις απόψεις..Πάμε λοιπόν..


                                              Fit Me Maybelline
Πολύ κρεμώδης, με ωραία σύσταση,μέτρια κάλυψη,δεν κάθεται στις λεπτές γραμμές... Είναι ιδανικό για κάτω απο τα μάτια όπου και το προτιμώ ,και όχι τόσο για τις ατέλειες όσο κάποια άλλα.Το μόνο μείον του??Δεν έχει spf οπότε δεν συνίσταται για πρωινές και μεσημεριανές ώρες.


Estee Lauder Double Wear Stay in Place Concealer spf 10
Εντάξει...Απλά the best...Κάλυψη?Σταθερότητα?Φωτεινότητα?Δεν κάθεται καθόλου στις γραμμές έχει πολύ ωραία υφή κρεμώδη αλλα καθόλου κολλώδης, και είναι πολύ καλό για κάτω από τα μάτια όσο και για τις όποιες ατέλειες.Λατρεμένο αλλά με τιμούλα αρκετά τσιμπημένη..


              Mac Studio Finish Concealer spf 35
Ένα πολύ καλό concealer,πολύ σταθερό και καλυπτικό και μάτ, που όμως ειδικά το χειμώνα είναι αρκετά ξηρό και είναι πιο ιδανικό σα σύσταση για να καλύπτει ατέλειες,παρά για κάτω απο τα μάτια..Άν το ζεστάνετε λίγο με τα χέρια σας ίσως μπορείτε να το εφαρμόσετε και κάτω απο τα μάτια, με καλύτερο αποτέλεσμα..Προσοχή στις φωτογραφίες λόγω του μεγάλου spf βγάζει την περιοχή που έχει εφαρμοστεί πολύ άσπρη.

                             Mac Pro Longwear Concealer
Ένα εξαιρετικό concealer,καλυπτικό και,σταθερό.Δεν κάθεται επίσης στις γραμμές έχει ελαφριά σύσταση και μάτ τελείωμα και έρχεται με μια πολύ βολική συσκευασία με αντλία που είναι ιδανικό τόσο για κάτω απο τα μάτια, όσο και για τις ατέλειες του προσώπου...


                                   Korres concealer ΡΟΔΙ
 Αυτό το concealer οφείλω να ομολογήσω πως με έχει διχάσει λίγο..Έχει εκ πρώτης πολύ ωραία κρεμώδης σύσταση και είναι πολύ φωτεινό.Επίσης περίεχει εκχύλισμα ροδιού, βιταμίνες Α,C και Ε  και ιχνοστοιχεία.Όμως....Θέλει την απειροελάχιστη ποσότητα γιατί είναι πολύ παχύρευστο και άν βάλεις παραπἀνω φαίνεται ένα αρκετά παστωμένο αποτέλεσμα,οπότε θέλει πολύ προσοχή στην εφαρμογή.Το χειρότερο όμως είναι οτι κάθεται στις λεπτές γραμμές του ματιού..Και δεν έιναι πολύ σταθερό.Με κέρδισε το πόσο ωραία κάθεται όταν το εφαρμόζεις στο χέρι,αλλά για κάτω απο τα μάτια δεν με ενθουσίασε..Στις ατέλειες μου δεν το έχω εφαρμόσει γιαυτο δεν μπορώ να εκφέρω κάποια γνώμη..


ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ POST..









                                         

8 σχόλια:

  1. Δεν φοράω γενικά concealers αλλά για το Double Wear έχω ακούσει τα καλύτερα όμως!!
    Φιλιάα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως το double wear είναι σταθερή αξία και η ποιό ανοιχτή απόχρωση είναι ιδανική και για κάλυψη και για φώς στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες...

      Διαγραφή
  2. Τα έχω δοκιμάσει όλα εκτός απο το Fit Me και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που συμφωνείς..Το fit me είναι μια πολύ καλή επιλογή για χαμηλό badget!

      Διαγραφή
  3. Αχ και ήθελα να το πάρω το concealer του κορρέ!Μου φαίνεται θα πάρω το Pro Longwear!Θυμάσαι μήπως πόσο είχε?Πάντως εγώ αυτό τον καιρό χρησιμοποιώ της Bourjois το Healthy mix και είμαι πολύ ευχαριστημένη.Πολύ καλή κάλυψη,φωτίζει τα μάτια και δεν κάθεται στις γραμμές έκφρασης!Φιλιά
    http://love4glam3.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και το healthy mix ηθελα να δοκιμασω οντως!γυρω στα 20 κανει αν θυμαμαι καλα! :)

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σε έχω κάνει tag για βραβειάκι
    http://mystikoulia.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή