Σελίδες

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

MASCARA BATTLE-Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ MASCARA

Μετά την μάχη των concealer έρχεται η μάχη των mascara!Για πάμε γρήγορα γρήγορα...Σ'αυτό το πόστ αναφέρω τις mascara που πιστεύω πως αξίζει να δοκιμάσετε...
                                    Essence lashes go wild Mascara 
Είναι μία πάμφθηνη μάσκαρα που υπόσχεται όγκο!Ε λοιπόν οτι υπόσχεται το κάνει..Προσφέρει πολύ πλούσιο όγκο,με μία στρώση και περιέχει fibers!Το μόνο αρνητικό που της βρίσκω είναι οτι αν βάλεις πἀνω απο 2 στρώσεις αρχίζει και κάνει ''κομπάκια'' ..Το βουρτσάκι είναι ελικοειδές τρίχινο!
                            
                                
                                     ESSENCE MAXIMUM DIFINITION VOLUME
Αυτή λοιπόν είναι μια επίσης πολύ οικονομική μάσκαρα και είναι απο τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει.Έχει πλαστικό βουρτσάκι που γραπώνει πολύ αποτελεσματικά τις βλεφαρίδες και προσφέρει απίστευτο διαχωρισμό όγκο αλλα κυρίως για μένα μήκος και διαχωρισμό!Θα ανακαλύψετε βλεφαρίδες που δεν φανταζόσασταν πως έχετε!Αυτό είναι το δυνατό της σημείο!
                                                   LANCOME HYPNOSE DRAMA
Είναι μια πολύ ωραία μάσκαρα που έχει ένα πολύ περίεργο ελικοειδές βουρτσάκι και προσφέρει αρκετό μήκος  και καλό διαχωρισμό ..Δέν κολλάει τις βλεφαρίδες καθόλου και δεν κομπιάζει!
                                        L'oreal False Lash Wings
Εξαιρετική μάσκαρα με ένα πολὐ διαφορετικό απο όλα τα άλλα βουρτσάκια(πλαστικό)!Προσφέρει απίστευτο όγκο μιας και περιέχει fibers δεν τις κολλάει καθόλου,δεν τις σκληραίνει,και προσφέρει και μήκος!!Την αγαπώ για βραδινό αποτέλεσμα, και πιστεύω αξίζει να την δοκιμάσετε!
                                MAYBELLINE THE ROCKET VOLUM' EXPRESS
Άλλη μία αγαπημένη μάσκαρα απο τη maybelline που είναι γνωστή για τις καλές τις mascara!Πολύ όγκο και διαχωρισμό με το πολύ χοντρό πλαστικό βουρτσάκι της!Προσοχή όμως γιατι μετά απο τη 2η στρώση ενδεχομένως να αρχίζει να τις κολλάει!Έντονο βραδινό αποτέλεσμα.Άλλες mascara της maybelline που με άφησαν ευχαριστημένη παλαιότερα είναι η  the falsies feather look volum' express (για πιό καθημερινό αποτέλεσμα) γιατί ενώ προσφἐρει πολύ καλό διαχωρισμό και μήκος δεν προσφέρει όγκο.

                                  ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !!!

              

3 σχόλια: