Σελίδες

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

VLOGGERS RECOMMEND!ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΝ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΑΠΟ INTERNET!(SITE ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ)

Παρακολουθόντας βιντεάκια στο youtube καιρό τώρα,υπάρχουν κάποια προιόντα και brands ,που βλέπω να προτείνουν κοπέλες απο αμερική,αγγλία και όχι μόνο.Πραγματικά απο τις τόσο καλές κριτικές τους, έχω εγώ η ίδια πειστεί να τα παραγγείλω και να τα δοκιμάσω..
Πάμε να τα δούμε ένα ένα...



                                 MAYBELLINE INSTANT AGE REWIND CONCEALER

Όλες (η σχεδόν όλες) όσες youtubers παρακολουθώ προτείνουν συνεχώς αυτο το concealer τόσο για την κάλυψη που δίνει όσο και για τη φωτεινότητα του!Μακάρι να το φέρουν και στην Ελλάδα..

                                 RIMMEL KATE MOSS MATTE LIPSTICKS

Έχουν υπέροχα χρώματα και πολύ ωραία υφή απο όσο υποστηρίζουν οι περισσότερες youtubers  και νομίζω πως αξίζει να τα δοκιμάσετε!


                          JORDANA BEST LASH EXTREME VOLUMIZING MASCARA

Προσφέρει όγκο και μήκος μαζί, πολυ έντονο αποτέλεσμα για την τιμή της λένε,και είναι όλα τα σχόλια πάντα δυθυραμβικά!Σίγουρα πρέπει να αξίζει!

                            SLEEK BLUSHES-MAKE UP PALLETES(sleekmakeup.com)

Η sleek γνωστή στον youtuboκοσμο για την καλή ποιότητα των σκιών της και όχι μόνο!Και τα ρουζάκια της λέγεται πως έχουν άριστη απόδοση και αξίζουν τα λεφτά τους ασυζητητή!

                                   MUA MAKE UP PALLETES (muastore.co.uk)

Όπως και η sleek έτσι και η Mua φημίζεται για την ποιότητα των σκιών της!
                             
                                    REAL TECHNIQUES BRUSHES

Τα πινέλα της γνωστής make up artist απο τις αδελφές pixi woo, Samantha Chapman είναι γνωστά για την ποιότητα τους !Και σίγουρα είναι ένα must have για όποια κοπέλα θέλει να εμπλουτίσει τη συλλογή της με καλά και οικονομικά πινέλα!!


                                   ELF BRAND (http://www.eyeslipsface.com/)

Η μάρκα elf είναι γνωστή στο youtube για bronzers ,τα ρούζ, και το elf studio powder brush όσο και για άλλα πινέλα για την ποιότητα , και την χαμηλή τιμή τους..


                          WET N WILD MAKE UP PALLETES-BLUSHES-LIPSTICKS

Αυτή η εταιρία μας έχει συνηθίσει σε πολύ αναγωνιστικά προιόντα,απίστευτες σκιές,ρουζ,και πολύ ωραία και σταθερά κραγιόν!Ότι έχω δοκιμάσει εγώ είναι όντως πολύ αξιόλογο!


                                             MILANI LIPSTICKS-BLUSHERS

Όλες λένε για το πόσο καλή είναι η απόδοση των κραγιόν της,για τη μυρωδιά τους,την διαρκειά τους,και την επιλογή των χρωμάτων που είναι εξαιρετική!Επίσης τα baked ρουζάκια της είναι γλυκύτατα!


                             REVLON LIPGLOSS-LIPSTICKS-MAKE-UPS

Απο τις αγαπημένες μου μάρκες που στην Ελλάδα δυστυχώς τα προιόντα της τα βρίσκουμε πολύ ακριβά.Πολύ καλή ποιότητα σχεδόν σε όλα.


                 ΝΥΧ COSMETICS-LIPGLOSS-LIPSTICK-BLUSH-EYESHADOW

Ακόμη μια μάρκα που στην Ελλάδα την βρίσκουμε μόνο στην Θεσ/κη προς το παρόν!Η ποιότητα των προιόντων.η ποικιλία χρωμάτων, κυριώς στα προιόντα που αναφέρονται στον τίτλο χαρακτηρίζουν το συγκεκριμμένο brand!Αξίζει να το τιμήσετε σίγουρα!




                                   

1 σχόλιο:

  1. Θα θελα πολύ να υπήρχαν τα κραγιόν της Kate Moss στη συλλογή μου!
    Σ' έχω κάνει tag εδώ: http://christinagreece.blogspot.gr/2014/01/the-unpaixtable-blogger-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή