Σελίδες

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-FEBRUARY FAVORITES!

Γειά σας κορίτσια μου και καλό μήνα!!Σήμερα μιας και πέρασε ο Φεβρουάριος είπα να σας γράψω ποιά ήταν τα αγαπημένα μου γιαυτό το μήνα!
Πρώτα απο όλα ήταν οι απόκριες, που πάντα μου φτιάχνουν τη διάθεση,καθως και όλη η διαδικασία του ντυσίματος,τα πάρτυ κτλ!Πρώτο και καλύτερο αγαπημένο λοιπόν και περνάμε στα beauty related αγαπημένα τώρα, τι λέτε??


                          ALOE PURA-ALOE VERA LOTION 99,9 PURE ALOE VERA% 
Αυτό το προιόν το είχα πάρει εδώ και κάποιους μήνες απο ηλεκτρονικό φαρμακείο και πραγματικά είναι τέλειο για μετά το μπάνιο!Χαρίζει απίστευτη ενυδάτωση και απαλότητα στην επιδερμίδα μου και χωρίς καμία τύψη ,αφού είναι τελείως φυσικό, το βάζω σε όλο μου το σώμα!Η σύσταση του δε μοιάζει με lotion τόσο,αλλα περισσότερο σε βούτυρο για το σώμα με ελαφρια σύνθεση!Καθώς και η μυρωδιά του προδίδει το πόσο φυσικό είναι,είναι σχεδον ανύπαρκτη (βουτυρένια θα έλεγα).



ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ
Μαζί με το βούτυρο-λοσιόν αλόης παραπάνω,χρησιμοποιούσα παράλληλα και λάδι καρύδας για άλλη μια φορά στο σώμα μου μετα το μπανάκι,αλλα και στα μαλλιά μου σαν μάσκα πριν το λούσιμο για απόλυτη επανόρθωση και ενυδάτωση!TRY IT!


MAC relentlessly RED
Αχ τι να πεις γιαυτο το χρώμα..Θεωρώ οτι είναι ένα φουξ ροζ που πάει τέλεια στις μελαχρινές και το λάτρεψα αυτό το μήνα!Αν βρεθείτε στη MAC δοκιμάστε το,είναι γλύκα!


DR ORGANIC POMEGRANATE DEODORANT (BIO)
Εδω και πολύ καιρό έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ κοινά αποσμητικά λόγω αλουμινίου και πέτυχα τυχαία σε ένα ηλ.φαρμακείο αυτό το αποσμητικό με ρόδι!Το αγάπησα!Το άρωμα του ξινούλι αλλα ευχάριστο και φυσικό όπως και η σύσταση του χωρίς τπτ χημικό,όπως και όλα τα προιόντα DR ORGANIC.Έχει αρκετά καλή διάρκεια και στο σώμα αλλα και σαν προιόν γιατι είναι αρκετά ml και η τιμή του γιαυτο που είναι καθόλου κακή επίσης!(γύρω στα 7 ε και 5 ε στο ίντερνετ αν δεν κάνω λάθος)


JOJOBA OIL 
Δεν θα πω πολλά γιαυτό το λαδάκι,(έχω γράψει γιαυτό σε προηγούμενο ποστ με αγαπημένα)το χρησιμοποιώ για την ενυδάτωση του προσώπου μου αλλα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για τα μαλλιά,σώμα κτλ κτλ..Απλά ΤΕΛΕΙΟ.

LOVIE LIPSTICK No 58
Ένα τέλειο μωβ λιλά χρωματάκι απο την LOVIE που φόρεσα αρκετά αυτο το μήνα..ΟΚ δεν είναι και τρελά σταθερό,αλλά όταν φεύγει αφήνει ένα stain χρωματάκι στα χείλη σαν να σε έχουν δαγκώσει!χαχα.Εγώ το πέτυχα με την καινούργια συσκευασία ευτυχώς που κλείνει μια χαρά, και όχι όπως οι παλιές που άνοιγαν στην τσάντα!

ΓΑΝΤΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO
Σαν καλό κορίτσι που βλἐπεις βιντεάκια ομορφίας στο youtube ,έμαθα γιαυτό το γάντι που κανονικά χρησιμοποιήτε φαντάζομαι για να μην καίγεσαι όταν πιάνεις τα μαγειρικά σκεύη αλλα όχι μόνο τελικά!Μιας και έχει ανάγλυφη επιφάνεια,βοηθάει τέλεια στο να καθαρίζεις τα πινέλα σου τρίβοντας τα στο γάντι κάτω απο το νερό!Πολυ χρηστικό και dupe του εξειδικευμένου γαντιού που έβγαλε η sigma γιαυτό το λόγο!χα!
  L'OREAL FALSE LASH WINGS
Για άλλον έναν μήνα στα αγαπημένα αυτή η μάσκαρα, που δίνει το απαραίτητο δραματικό αποτέλεσμα που μαρέσει στις βλεφαρίδες μου.


ΑΥΤΑ γιαυτόν τον μήνα λοιπόν!Καλό μήνα λοιπόν να έχουμε!





6 σχόλια:

  1. Τα αγαπημένα σου είναι όλα ένα και ένα!!!Το λάδι καρύδας πόσο κοστίζει?Ακούω γενικά οτι κάνει καλό και θέλω να το δοκιμάσω..Αγαπώ Lovie, και ειδικά τα κραγιόν της!!Την μάσκαρα την λιγουρεύομαι καιρό αλλά εχω 4-5 μάσκαρα ανοιχτές...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναλογα απο που θα το παρεις!εγω εχω παρει το ενα λίτρο που ειναι κανονικα κ βρωσιμο απο το aroma-eshop.com http://www.aroma-eshop.com/product.php?products_id=158 μόνο 9 ε!!!!Ευχαριστω για τα καλα σου λόγια το εκτιμω!

      Διαγραφή
  2. υπεροχα όλα!!! και εγω αγαπω το λαδι καρυδας!!! φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι πολύ ωραία τα πραγματάκια σου!! το λάδι καρύδας έχω ακούσει είναι φανταστικό!
    όσο για τα κραγιον της Lovie δεν εχω λόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή