Σελίδες

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-GET READY FOR SUMMER

HEY MY LOVES!!Όταν πλησιάζει το καλοκαίρι όλες οι γυναίκες κάτι παθαίνουμε, σωστά??Ξαφνικά προσπαθούμε να χάσουμε κάποια περιττά κιλά,να γυμναστούμε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμες να φορέσουμε(και να χωρέσουμε) στα πιο ελαφριά μας ρούχα!!
Πως θα το πετύχουμε όμως αυτό με τον πιο σωστό τρόπο?Θα σας προτείνω λοιπόν κάποιους  δοκιμασμένους τρόπους, για να βγείτε με αυτοπεποίθηση στην παραλία!!Τα λέω σε σας να τα ακούω και γω φυσικά!Για πάμε λοιπόν....


                 ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ
Δεν χρειάζεται να σας πω πόσο σημαντικό για να χάσουμε τα περιττά μας κιλά είναι να χάσουμε τα περιττά μας κιλά πιο γρήγορα,να αποβάλλουμε τις τοξίνες και να μειώσουμε αισθητά την κυτταρίτιδα!Δεν το έβαλα τυχαία στο νο 1!
TIP:Ξεκινήστε να μετράτε το νερό που πίνετε κάθε μέρα ώστε σταδιακά να αυξήσετε την ποσότητα στα 2 lt  την ημέρα(3 λένε αλλα πιστεύω πως και στα 2 ανάλογα τις δραστηριότητες είναι μια επαρκής ποσότητα).
 Θα δείτε πως η κυτταρίτιδα θα φύγει πολύ πιο εύκολα,η ποιότητα του δέρματος θα βελτιωθεί και θα νιώθετε καλύτερα!
ΠΡΟΣΟΧΗ:Μην πίνετε πάρα πολύ νερό χωρίς να είστε διψασμένοι με τη μία γιατι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πηγαίνετε για την επόμενη ώρα συνεχώς στην τουαλέτα.Λίγο λίγο για να μήν το αποβάλλει ο οργανισμός.




                     ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ
Προσπαθείστε να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες όσο γίνετε,λίγο λίγο.Μερικοί εύκολοι τρόποι αποτοξίνωσης είναι η κατανάλωση ροφημάτων και τροφών με αντιοξειδωτικά!Αυτά είναι :πράσινο τσάι,λαχανικά(ντομάτα,σκόρδο,),κάππαρη,λεμόνι,κουρκούμη-κουρκουμάς(ασιατικό μπαχαρικό,μοιάζει με το κάρυ),μαιντανός,λάχανο,ανανάς,σουσάμι,μπρόκολο,λιναρόσπορος,cranberries,ρόδι,μαστίχα χίου κ.α.
ΤIP:Πρόσθεσε στη διατροφή σου την κανέλα που εκτός απο τις άλλες ιδιότητες της βοηθάει και στην καύση του λίπους!
               ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΔΙΑ-ΓΛΟΥΤΟΥΣ-WORK IT OUT GIRL!!!
Για μας τις γυναίκες αυτές είναι οι προβληματικές μας περιόχες γιαυτό και καλό είναι να προσπαθήσουμε με απλούς τρόπους να τις βελτιώσουμε.Παρακάτω βλέπετε ενδεικτικά κάποιες απο τις ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε με την άνεση του σπιτιού σας...


ΠΡΟΒΟΛΕΣ-LUNGES


GLUTE BRIDGES-ΓΕΦΥΡΑ
                                                                
SQUATS-Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΣΜΙΛΕΜΕΝΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ

DONKEY KICK-Η ΚΛΩΤΣΙΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ?(!)
                        ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ-ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
Κάντε συχνά-πυκνά απολέπιση στο σώμα σας για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα με ένα καλό απολεπιστικό προιόν ή λούφα και επιμείνετε στις προβληματικές περιοχές(γλουτούς-μηρούς).Μην ξεχνάτε επίσης πως πρέπει να κάνουμε και μια αποτοξίνωση στο σώμα μας (εκτός απο την τροφική) για να μπορεί να δεχτεί όποιο προιόν θα βάλουμε μετά το μπάνιο, είτε για ενυδάτωση, είτε ενάντια στην κυτταρίτιδα.Μία πολύ φθηνή λύση, και ένα πολυχρηστικό προιόν που αποτοξινώνει το δέρμα, είναι η πράσινη άργιλος.Την τοποθετούμε μετα το απολεπιστικό στο σώμα μας μέχρι να στεγνώσει, και μετά την ξεβγάζουμε.
TIP:Για να φτιάξετε δικό σας scrub σώματος (και προσώπου) χρησιμοποιήστε βρώμη!Έχει εξαιρετική δράση κατά των ερεθισμών και η πάστα που δημιουργείται όταν υγρανθούν οι νυφάδες της είναι εξαιρετικά ενυδατική!Στο ίντερνετ αν ψάξετε θα βρείτε απλές συνταγές για scrub με βρώμη!




                   DIY(DO IT YOURSELF) ΛΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ
Διαλέξτε ένα ενυδατικό λαδάκι για το σώμα όπως είναι το αμυγδαλέλαιο και προσθέστε μερικές σταγόνες απο τα αιθέρια έλαια που βοηθούν στην καταπολέμιση της κυτταρίτιδας .Αυτά είναι τα εξής: αιθέριο έλαιο μανταρινιού,πορτοκαλιού,λεμονιού,γκρέιπφρουτ,αγριοκυππάρισου και δενδρολίβανου,λεβάντας.Βέλτιώνουν την κυκλοφορία,καταπολεμούν την κατακράτηση υγρών και ενεργοποιούν την καύση του λίπους.Επιλέξτε 3 ή 4 απο αυτά και φτιάξτε το δικό σας λαδάκι κατά της κυτταρίτιδας!
TIP:Κατα την εφαρμογή του λαδιού κάντε καλό μασάζ στην περιοχή με ανωδικές κινήσεις και ακόμα καλύτερα χρησιμοποιήστε ένα μικροεργαλείο για μασάζ και καλύτερη απορρόφηση.Επίσης μην φορέσετε αμέσως τα ρούχα σας,αφήστε πρώτα το σώμα σας να απορροφήσει το λαδάκι,αλλιώς θα απορροφηθεί απο το ρούχο και δε το θέλουμε!


                                       ΜΑΥΡΙΣΜΑ(ΧΩΡΙΣ ΗΛΙΟ)
Ένας τρόπος να κρύψουμε τις ατέλειες του σώματος μας είναι το μαύρισμα.Εγώ προσωπικά είμαι κατά της ηλιοθεραπείας,γιατι ο ήλιος πλέον είναι αδίστακτος για το δέρμα μας,και προσέχω για να έχω(ένα υγιές ελαστικό και νεανικό δέρμα).Ένας εναλλακτικός τρόπος μαυρίσματος χωρίς τον ήλιο είναι τα αυτομαυριστικά προιόντα!Απο πέρσι ξεκίνησα να χρησιμοποιώ και έμεινα πολύ ευχαριστημένη!Πολλές κοπέλες νομίζουν ότι τα προιόντα αυτομαυρίσματος θα λερώσουν τα ρούχα τους, θα ξεβάψουν όπουν ακουμπήσουν κτλ.Αυτό δεν ισχύει.Όταν τα εφαρμόσεις περιμένεις φυσικά κάποια ώρα να στεγνώσει και μετά μπορείς να φορέσεις τα ρούχα σου.Συνίσταται να γίνεται η διαδικασία πριν τον ύπνο!Εγώ προσπαθησα να βρώ προιόντα που να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικά και βρήκα(με δυσκολία).Αυτό που χρησιμοποίησα εγώ είναι το παρακάτω..Το μόνο μειονέκτημα του είναι η μυρωδιά του(τα περισσότερα έχουν δυσάρεστη μυρωδιά).Το μαύρισμα έφευγε πολύ όμορφα και σταδιακά και ήταν απόλυτα φυσικό το αποτέλεσμα!
Φέτος θα δοκιμάσω ένα άλλο που αγόρασα (100% φυσικό και με φρουτώδες άρωμα!!)και θα σας ενημερώσω όταν το δοκιμάσω για να σας πώ αν έμεινα ευχαριστημένη!
LAVERA AUTO-BRONZANT


Να θυμάστε πάνω απο όλα να αγαπάτε τον εαυτό σας και το σώμα σας και να μην κάνετε ακραίες δίαιτες κτλ..Και σε όποιον αρέσουμε άλλωστε..!!!






2 σχόλια: