Σελίδες

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

My christmas Wishlist-Gift Ideas!!

Σαν κοριτσάκια και μείς οταν πλησιάζουν τα χριστούγεννα ειδικά,έχουμε στο μυαλό μας τι θα θέλαμε να πάρουμε είτε ως δώρα, είτε να αγοράσουμε κάποια πράγματα εμείς για μας!Κάνοντας μια λίστα βοηθάει να συγκεντρώσουμε τις ιδέες μας και ίσως και τι μας άρεσε ή τι μας λείπει!Αυτή είναι η δική μου και ελπίζω να σας δώσω κάποιες ιδέες...


                                              Sante Lace Up Heels-79e
Άχ...Αυτα τα παπούτσια τα γλυκοκοιτάζω καιρό τώρα και ψάχνω την ευκαιρία να τα αγοράσω..Ελπίζω αυτή να είναι τώρα τα χριστούγεννα..Είναι πολυ κολακευτικά στο πόδι,πολυ θηλυκά και πολυ το στιλ μου..Μοντέρνο, chic και όσο πρέπει εκκεντρικό.Το τακουνάκι του είναι στους 11 πόντους.Μέχρι τόσο το περπατάω..



                                          Μπουφάν απο συνθετική γούνα-69,95euro
Φέτος η γούνα είναι μεγάλη τάση και έχει γίνει και ένα κομμάτι που μπορείς να το βάλεις παντού πλέον.Με ένα τζήν απο κάτω το κάνεις πιο σπόρ και με ένα φόρεμα απο μέσα και γόβες το κάνεις πιο καλό.Αυτή μαρέσει πολυ και είναι και σε ένα ουδέτερο χρώμα που πάει με όλα!


                                            Ysl Black Opium Fragrance
Ένα πολυ σέξι και μεθυστικό άρωμα που βγήκε πολυ πρόσφατα και ήδη έχει κερδίσει την καρδιά πολλών γυναικών..Έχοντας ως βασικές νότες την βανίλια το πατσουλί και τo ξύλο κέδρου και ως τοπ νότες το πορτοκάλι και το ροζ πιπέρι που του δίνει αυτή τη σέξι χροιά,είναι λίγο δύσκολο να του αντισταθείς..
                 

                                        Bare Minerals Powder Foundation
Θέλω εδώ και καιρό να τιμήσω την συγκεκριμένη πούδρα -make up και έχω δει πως έχουν φέρει την εταιρία αυτή τα Sephora.Έχει κερδίσει βραβείο ως προιόν και αυτό που το ξεχωρίζει, είναι ότι με κλινικές μελέτες έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την υφή και την όψη της επιδερμίδας μακροσπόθεσμα.Υποστηρίζει πως δεν βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα καθώς δεν περιέχει βλαβερά συστατικά,απλώνεται εύκολα δίνοντας ένα απόλυτα φυσικό look,καθώς και κάλυψη.Όλες αυτές οι υποσχέσεις με έκαναν να θέλω πολυ να το δοκιμάσω παρόλη την τσιμπημένη τιμή του!!(γύρω στα 30euro νομίζω)
tip:Τα mineral προιόντα μακιγιάζ δεν κλείνουν τους πόρους,αφήνουν το δέρμα να αναπνέει και είναι ότι πρέπει για ακνεικές επιδερμίδες..

                                  ZARA Μποτάκι με τρακτερωτή σόλα-29,95euros
Πολυ βολικό,άνετο,για κάθε μέρα ότι πρέπει.Τιμή δελεαστική για την ποιότητα και έχει και την τσαχπινιά του (το cut out σχέδιο) που το κάνει λίιιγο πιο ξεχωριστό!
 
Θα υπάρξει και 2ο μέρος γιατι είμαι και πλεονέκτρα,οπότε τα λέμε στο επόμενο και μέχρι τότε...Greek girls next door on youtube

2 σχόλια:

  1. λοιπον το Black opium Θα το παρω..δεν γλιτωνει..το ερωτευτηκα..εγω εχω σταμπαρει 3-4 ζευγαρια απο sante Που θελω απεγνωσμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή