Σελίδες

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

More Fall-Winter Lipsticks!!!ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΜΕΡΟΣ 2ο

Νομίζατε οτι δεν θα είχα άλλα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα κραγιόν να σας δείξω??Έχω και παραέχω ....Καθήστε και θα δείτε...Λίγο παρακάτω..Πάμε..


                                          Golden Rose Velvet Matte Lipstick no 23
Είναι απο τα καινούργια χρώματα που έβγαλε η εταιρία φέτος το φθινόπωρο, για την ματ σειρά τους.Αυτό είναι ένα μπορντώ βαθύ και σκούρο πολυ χειμωνιάτικο,με τη γνωστή απόδοση,διάρκεια και χαμηλή τιμή που τα έχετε συνηθίσει...


                                           Golden Rose Velvet Matte Lipstick no 20
Αυτό είναι ένα σκουρό κόκκινο χρώμα με μπλέ υποτόνους.Εξαιρετικά κολακευτικό και όχι τόσο σκούρο όσο το νούμερο 23.Για όσες θέλουν ένα σκούρο κραγιόν αλλά δεν θέλουν να το παρακάνουν είναι ότι πρέπει!Να προσθέσω επίσης πως το συγκεκριμένο χρώμα είναι ένα εξαιρετικό dupe για το Diva της mac!


                                           Lovie Lipstick no 58
Ένα εξαιρετικό μώβ χρώμα.Ούτε πολύ σκούρο ,ούτε πολύ ανοιχτό.Ειδικά στις μελαχρινές κοπέλες δείχνει εξαιρετικά κολακευτικό.Διάρκεια όχι πολυ μεγάλη,δεν είναι ματ αλλα ούτε και γυαλίζει,αλλα δεν είναι και ιδιαίτερα ενυδατικό.Είναι άνετο στα χείλη μη το φοβάσαι εσυ με τα αφυδατωμένα χειλάκια!


                                         Kiko Ultra Glossy Stylo no 811
Αν έχεις πολύ ξηρά χείλη και θες κάτι ενυδατικό και λαμπερό αλλά με διάρκεια, είναι ότι καλύτερο.Αυτό είναι ένα πολύ γλυκό σκούρο ροδί χρωματάκι που πάει σε όλες.Όταν φεύγει αφήνει ''λεκέ'' πάνω στα χείλη και έτσι δεν έχεις να φοβάσαι άν θα μείνεις χωρίς χρωματάκι στα χείλη σου άν φας και πιείς. 
 Λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού για το καινούργιο μας παιδί,το κανάλι μας,θα το επαναλαμβάνω για λιιιιίγο καιρό ακόμα και συγχωρέστε με γιαυτό!
www.youtube.com/user/the2girlsnextdoor2 

8 σχόλια:

  1. τα δυο πρωτα τα θελω απεγνωσμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκούρο ροδι,ε; Σα να μου καλαρεσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τωρα σε βρήκα ...πολύ ωραίο το Blog σου! Αυτό το κραγιον της Lovie το ζαχαρώνω 1 χρονο τωρα ελπίζω καποια στιγμή να το πάρω κι εγω :)
    αν θέλεις γίνε κι εσυ μέλος στο Blog μου θα χαρώ πολύ http://prettyshinycupcake1.blogspot.gr/
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ πολυ ωραιο ποστ και τελειες οι επιλογες σου!!!!!!!
    Κατερινα For Beautiful Girls blog http://beautifulgirlsgroup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή