Σελίδες

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-AUGUST FAVOURITES!!!

Μας χαιρετάει σε λίγο και ο Αύγουστος και εμεις φυσικά δε θέλουμε να τον αποχαιρετήσουμε με τίποτα,ώς συνήθως ε?Κάτι έχει μείνει ακόμα για μπανάκια όμως μήν πτοείστε!Στο πόστ αυτό θα σας δείξω τα αγαπημένα και τις νέες αγάπες αυτού του μήνα και όχι μόνο!Για πάμεεεεε...


                    Bourjois  velvet lipstick no 04 Peach club
Λατρεμένο κραγιόν,βελούδινη υφή στα χείλη,ότι καλύτερο έβαλα στα χείλη μου αυτό το καλοκαίρι και με τρελή διάρκεια!Το χρωματάκι επίσης σούπερ!!Το μόνο αρνητικό είναι το άρωμα του...Χάλιαα!!!



                   Apivita Lip care black currant
Τέλειο ενυδατικό χειλιών με φυσικό κερί μέλισσας και χωρίς πολλά χημικά όπως υπόσχεται η εταιρία!Δεν το έβγαζα απο την τσάντα θαλάσσης μου!!Χαρίζει ένα ανεπαίσθητο χρωματάκι στα χείλη που αναδεικνύει το φυσικό τους χρώμα!Προσέξτε μόνο γιατί με την πολύ ζέστη λιώνει το δόλιο...


                Mac Relentlessly Red -Retro matte finish
Ένα πολυ ωραίο φούξια-κόκκινο χρωματάκι,ότι πρέπει για τις βραδινές εξόδους..Τραβάει τα βλέμματα με την ένταση που έχει και δεν χρειάζεσαι πολλά πολλά για βελούδινα όμορφα χείλη!Το αρνητικό είναι πως λόγο της πολυ ξηρής υφής του πρέπει τα χείλη σας να είναι πολυ καλά ενυδατωμένα και απολεπισμένα!


            HEPHAESTUS SPF 10 Low protection shimmering bronzing butter
Με υφή σαν μαρμελάδα,τέλειο άρωμα,φυσικά συστατικά και διακριτικό shimmer τι άλλο να ζητήσεις?!Φυσικά όταν ήδη έχεις πάρει ένα χρωματάκι λόγω του χαμηλού του spf ..


          Golden Rose Perfect Lashes Great Waterproof Mascara
Πολύ δυνατό αποτέλεσμα με μήκος και όγκο παρακαλώ,αδιάβροχη αναμφισβήτητα και μαύρη κατράμι!Προσοχή βγαίνει με πολυ δυσκολία και τρίψιμο!!!


                  Orfiflame Everlasting spf 10 Foundation in Natural beige
Ένα πολυ σταθερό μέικ απ που το είχα πάρει το χειμώνα απο περιοδικό αλλά πραγματικά είναι πολυ καλό!Έχει πολύ καλή διάρκεια και είναι ματ!


               Korres concealer ΡΟΔΙ 
Στην αρχή το είχα θάψει και εδώ στο blog μου μέχρι να μάθω να το χρησιμοποιώ σωστά!Απο τότε δε το αποχωρίζομαι!Θέλει πολυ ελάχιστη ποσότητα και πολυ καλό δούλεμα με το χέρι και δίνη και φως και κάλυψη(μέτρια)


            Korres Long Wearing Blush Colour (trio)
Το πακετάκι του κορρέ με τα τρία υπέροχα κρεμώδη ρουζάκια, τα καταχάρηκα αυτό το μήνα !Δεν έβαλα τίποτα άλλο στα μάγουλα μου!Τρία στην τιμή των 10 περίπου ευρώ!Απλώνονται ονειρικά πάνω στα μάγουλα και μένουν εκεί!Με τη σειρά σας δείχνω το natural, το peach και το pink!


Να περνάτε όμορφα κούκλες...Τα λέμε σύντομα με ένα special post!SEE YOU..

4 σχόλια:

  1. αγαπω τα ρουζακια του κορρε...και το concealer..Πολυ ωραια αγαπημενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία τα ρουζάκια, δεν ήξερα οτι υπάρχουν ρουζ σε τέτοια μορφή!
    Μπορώ να τα βρω ακόμη στα καταστήματα ή ήταν μόνο σε κάποια καλοκαιρινή σειρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα Γεωργια μου,θα σε γελασω.Στα hondos και σε φαρμακεια θα τα βρεις σε 3αδα και ρωτα καλου κακου!φιλακιααα

      Διαγραφή